Kwaliteit & Beleid

Kinderopvang Tomaz neemt haar verantwoordelijkheid voor kinderen serieus. U mag er op rekenen dat onze kinderdagverblijven en BSO's voldoen aan de regels. Wij hanteren een helder pedagogisch beleid, met volop aandacht voor kwaliteit.

Kinderopvang Tomaz wil op al haar locaties de beste kinderopvang bieden volgens dezelfde kwaliteitscriteria. Om onze medewerkers hierbij te ondersteunen, hebben wij een uitgebreid kwaliteitssysteem met protocollen en werkprocedures. Dat gaat van veiligheid tot voeding en van pedagogische visie tot onze ideeën over het milieu.

Pedagogisch plan
Ons pedagogisch werkplan beschrijft hoe kinderopvang Tomaz kinderen opvangt, hoe wij bijdragen aan de opvoeding, hoe we samenwerken met scholen en op welke ideeën wij onze manier van werken baseren. Iedere locatie heeft een eigen pedagogisch werkplan. U kunt dit werkplan downloaden op de pagina van de desbetreffende locatie.

Scherp blijven
Hoe duidelijk wij onze afspraken ook hebben gemaakt, wij willen geen organisatie zijn die blind vaart op regels. Daarom vragen wij onze medewerkers kritisch te blijven meedenken en hun gezonde verstand te gebruiken. Wij horen het ook graag als u een vraag of opmerking heeft zodat we onszelf kunnen blijven verbeteren.

Meer weten?
Ons pedagogisch werkplan kunt u downloaden op de pagina van de desbetreffende locatie. Informatie over ons plaatsingsbeleid kunt u vinden op de pagina 'Plaatsingsbeleid'. Onze visie en het bijbehorende beleid over opvang in de peutergroep, babygebaren, gezonde voeding & trakteren, veiligheid & gezondheid, een ziek kind & opvang kunt u onderaan deze pagina downloaden.

Download hier het peutergroep informatiepakket van kinderopvang Tomaz

Download hier de babygebaren folder van KDV Tomaz

Download hier het voedingsbeleid van kinderopvang Tomaz

Download hier het traktatiebeleid van kinderopvang Tomaz

Download hier het protocol borstvoeding van kinderopvang Tomaz

Download hier het ziektebeleid van kinderopvang Tomaz

Download hier het protocol veiligheid en gezondheid 2018 (Locatie Binnenstad Utrecht)

Download hier het protocol veiligheid en gezondheid 2018 (Locatie KDV Hoogvliet Rotterdam)

Download hier het protocol veiligheid en gezondheid 2018 (Locatie BSO Hoogvliet Rotterdam)

Utrecht Binnenstad • Nicolaas Beetsstraat 10, 3511 HE Utrecht • telefoonnummer 030-230 09 75 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Hoogvliet • Max Havelaarweg 57, 3193 VA Hoogvliet • telefoonnummer 010-303 03 80 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Registratienummer: 506585104 • Algemene Voorwaarden