Over ons

Locatie Binnenstad
Tomaz staat voor Thuis, Ontwikkeling, Mogelijkheden, Aandacht en Zorg. We vinden het belangrijk om  een fijne, prettige plek te creëren waar kinderen, hun ouders en pedagogisch medewerkers zich op hun gemak voelen. Elk kind is uniek. In houding en gedrag. Ze ontwikkelen door alles zelf te doen. Ze zijn creatief, hebben plezier en aandacht voor anderen. Kinderen leren van elkaar. Kinderen hebben behoeft om risico’s nemen, ze willen zelf leren van hun ‘fouten’. En die ruimte krijgen kinderen bij ons.

De locatie Tomaz Binnenstad heeft 3 warme groepen, die huiselijk zijn ingericht. We hebben 1 verticale groep van 0 tot 4 jaar en 2 horizontale groepen 0 - 2 en 2 - 4 jaar. In deze groepen zijn verschillende speel hoeken, waaronder een baby snoezel hoek en een keukentje met alle toebehoren om de fantasie op zijn beloop te laten gaan. Op rustige dagen voegen we deze groepen samen.
We knutselen graag met natuurlijke en gerecycled materiaal. Bijvoorbeeld lege doosjes, flesjes, pasta en blaadjes . Zo stimuleren we de creativiteit en zijn we duurzaam.
Ook hebben we een royale stadstuin met een zandbak, een klim- speel huisje met glijbaan en is er ruimte om te spelen met fietsjes. We hebben pannen en soeplepels om lekkere heksensoep te maken. In onze moestuin bakken leren de kinderen waar voedsel vandaan komt. Daarnaast leren ze omgaan met de natuur en is tuinieren harstikke leuk om samen te doen.

We gaan minimaal een keer per week op uitstapje: naar de speeltuin, de bieb of gewoon een boodschapje doen in de stad.

Ben je nieuwsgierig geworden? Bel voor een rondleiding en kom gerust even sfeer proeven.

Utrecht Binnenstad • Nicolaas Beetsstraat 10, 3511 HE Utrecht • telefoonnummer 030-230 09 75 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Hoogvliet • Max Havelaarweg 57, 3193 VA Hoogvliet • telefoonnummer 010-303 03 80 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Registratienummer: 506585104 • Algemene Voorwaarden